Sunday, 13 May 2012

 okay . nampak tak si gemok sebelah tu ? HAHA ! tu dia kakak kesayangan aku .anak sulung bhai :D dia lah racun dia lah penawar ^^ 17 tahun kami hidup bersame . bergadoh . HAHAHA . macam-2 lah . tapi gadoh-2 kite orang pun kejap je . pastu baik balik . macam air dicincang
tak kan putus . kan ? kakak bhai . tak ade dia tak buleh hidup . kalau aku ade masalah aku story dekat dia lah .harini birthday dia <3 12 may 1993 . satu hari aku layan dia . dia asik gelak je .
nak happy kan dia lah katenye . makin lame , makin rapat aku dengan dia . kalau dulu tu . jumpe je . betekak . macam anjing dengan kucing . paham-2 lah korang kan kalau anjing dengan kucing jumpe kan ?
tapi sekarang dah tak macam dulu . lagi pun dia study dekat unisza sane . bapak jauh . nak jumpe pun susah . tu yang perasaan rindu tu ade .
lastly aku nak korang tahu yang aku untung dapat kakak yang caring,manje,HAHA ~ macam-2 lah .
so , hargai lah semetare ia masih ade :)
aku sayang kakak aku <3